Според Дейли телеграф това изказване на представител на британското кралско семейство, което

...
Според Дейли телеграф това изказване на представител на британското кралско семейство, което
Коментари Харесай

Принц Уилям се обяви за прекратяване на военните действия в Газа

Според " Дейли телеграф "  това изявление на представител на английското кралско семейство, което нормално се въздържа от мнения по политически тематики, ще бъде разчетено като забележителна интервенция в спора.

Наследникът на английския трон, принцът на Уелс Уилям, се разгласи за скорошно преустановяване на военните дейности в линията Газа. Това се споделя в известие, публикувано от най-големия наследник на краля на Англия Чарлз III в обществената мрежа X (бивша Tуитър), оповестява ТАСС. „ Както доста други, желая да видя края на боевете допустимо най-бързо. Има остра потребност да се усили филантропичната поддръжка за линията Газа. От решаващо значение е помощта да стигне до такава степен и заложниците да бъдат освободени “, сподели принц Уилям, говорейки за непрекъснато помирение. Понякога смисъла на непрекъснатия мир се осъзнава едвам когато сме изправени пред големия мащаб на човешкото страдалчество “, добави наследникът на английската корона.

" Дори в най-мрачния час не би трябвало да се предаваме на отчаянието. Продължавам да се придържам към вярата, че може да се откри по-светло бъдеще и отхвърлям да изгубя религия в него ", споделя принц Уилям. Той изразява „ огромна угриженост по отношение на големия брой жертви в Близкия изток след офанзивата на Хамас на 7 октомври 2023 година

Според " Дейли телеграф " това изявление на представител на кралското семейство, което нормално се въздържа от мнения по политически тематики, ще бъде разгледано като забележителна интервенция в спора.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР